Detector Toggle Not Showing Stations
#1
Just as the title says, when I toggle the detector button it is not showing the stations. I tried Chrome and Safari, didn't work in either browser. I didn't see another topic for this, wanted to let the dev's know.

Jeff
Stations: 1591
Reply
#2
(2016-06-01, 04:23)chevyman142000 Wrote: Just as the title says, when I toggle the detector button it is not showing the stations. I tried Chrome and Safari, didn't work in either browser. I didn't see another topic for this, wanted to let the dev's know.

Jeff

I've noticed this problem for the past day or so as well.
Stations: 798
Reply
#3
Same behaviour on Firefox.
Clément
Stations: 252, 680, 733, 1440
Reply
#4
Thanks guys, glad it wasn't just me!
Stations: 1591
Reply
#5
The detection database must be overloaded by the large number of lightning strikes of last five days. New System Blue has arrived together with much thunder and lightning!
Reply
#6
I'm sure Egon is working on that, but there have been a lot of orders in the past few days.

I think the missing detectors are also a problem on the client side, as too much lines/circles can overload the browser, so it has been disabled. On lightningmaps.org this can not happen due to a different design.
Stations: 538, 672, 1534, 1555, 1696, 1712, 2034
Reply
#7
No rush, I just wanted to make sure that you were aware of it. Thanks for the update!
Stations: 1591
Reply
#8
Fixed for me Smile
Clément
Stations: 252, 680, 733, 1440
Reply
#9
Yes, it does appear to be working again! Thanks to whoever fixed it.
Stations: 1591
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)