Live images on own websites
#13
(2020-07-20, 22:14)Sleepypup Wrote:
(2020-07-20, 09:23)rf-leo Wrote: Hi,

I've a little problem.
Have anything changed for the variable "MapStyle 0-3"?
I can't see any differences between the values at the start of the request.
It comes always up with 'MapStyle=0'.
I've cleared the cache in different brouwsers everytime for the request!
I don' have any idea what's going wrong ...



Greetings
Rainer

I have also noticed the same behavior for a few days now. Seems to have impacted other parameters including detector links.  Tried different devices/browsers clearing cache etc.   Looks like something on the back end has changed.

This issue seems to be resolved now.  At least for me it is working as expected again on all devices.  http://nwrweather.com/

Thanks to whoever resolved it.

Dean
Station 2487 
Regina, Sk. Canada
http://nwrweather.com/
Reply


Messages In This Thread
Live images on own websites - by Egon - 2019-11-24, 12:59
RE: Live images on own websites - by brzanek - 2019-12-17, 20:08
RE: Live images on own websites - by Egon - 2019-12-17, 20:47
Live images on own websites - by Phoenix-Blue - 2019-12-25, 19:40
RE: Live images on own websites - by cutty - 2019-12-26, 07:12
RE: Live images on own websites - by Egon - 2020-02-20, 08:26
RE: Live images on own websites - by rf-leo - 2020-06-22, 11:15
RE: Live images on own websites - by rf-leo - 2020-07-20, 09:23
RE: Live images on own websites - by Sleepypup - 2020-07-23, 14:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Live images on own websites Egon 0 2,100 2019-11-24, 12:59
Last Post: Egon
  http://www.lightningmaps.org/Images/ removed? HamelGre 3 9,653 2017-08-12, 20:34
Last Post: HamelGre



Users browsing this thread: 2 Guest(s)