Blitzortung.org Forum
Same stations listed multiple times in different regions - Printable Version

+- Blitzortung.org Forum (https://forum.blitzortung.org)
+-- Forum: Public Forums (https://forum.blitzortung.org/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Forum: Website, Maps and Applications (https://forum.blitzortung.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: Same stations listed multiple times in different regions (/showthread.php?tid=3396)



Same stations listed multiple times in different regions - Toxic - 2021-01-19

Hi there.

just looking at the UK station list here:

https://www.blitzortung.org/en/station_list.php?&region_country=United%20Kingdom&stations_users=0&sort_column=longitude&sort_order=asc&limit_rows=100

I noticed a number of stations are listed as UK Country but 2-4 times in different Regions. is this a known bug?

[attachment=4443]


RE: Same stations listed multiple times in different regions - cutty - 2021-01-19

(2021-01-19, 10:07)Toxic Wrote: Hi there.

just looking at the UK station list here:

https://www.blitzortung.org/en/station_list.php?&region_country=United%20Kingdom&stations_users=0&sort_column=longitude&sort_order=asc&limit_rows=100

I noticed a number of stations are listed as UK Country but 2-4 times in different Regions. is this a known bug?

Some Stations are reporting in support of multiple regions. NOT a bug.
This is deliberate. This is assigned by the main servers. Also before someone asks again... the numbers for such stations are reported per/region, not a 'total' of 'all' signals from that station. Such stations must be checked by 'region', rather than just requesting a station number, expecting 'totals', etc.


RE: Same stations listed multiple times in different regions - Toxic - 2021-01-19

(2021-01-19, 13:19)cutty Wrote:
(2021-01-19, 10:07)Toxic Wrote: Hi there.

just looking at the UK station list here:

https://www.blitzortung.org/en/station_list.php?&region_country=United%20Kingdom&stations_users=0&sort_column=longitude&sort_order=asc&limit_rows=100

I noticed a number of stations are listed as UK Country but 2-4 times in different Regions. is this a known bug?

Some Stations are reporting in support of multiple regions. NOT a bug.
This is deliberate. This is assigned by the main servers. Also before someone asks again... the numbers for such stations are reported per/region, not a 'total' of 'all' signals from that station. Such stations must be checked by 'region', rather than just requesting a station number, expecting 'totals', etc.

Thanks for the update.