Chrome doesn't work as well as Firefox when talking to station
#1
If I use Chrome (I'm on version 90), then I get these errors (I'm running FW 9.2 RED)


Code:
script.js?9.2:1 A parser-blocking, cross site (i.e. different eTLD+1) script, http://www.lightningmaps.org/control/?js&station=1182&fw=9.2&ext, is invoked via document.write. The network request for this script MAY be blocked by the browser in this or a future page load due to poor network connectivity. If blocked in this page load, it will be confirmed in a subsequent console message. See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details.
(anonymous) @ script.js?9.2:1
script.js?9.2:1 A parser-blocking, cross site (i.e. different eTLD+1) script, http://www.lightningmaps.org/control/?js&station=1182&fw=9.2&ext, is invoked via document.write. The network request for this script MAY be blocked by the browser in this or a future page load due to poor network connectivity. If blocked in this page load, it will be confirmed in a subsequent console message. See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details.
(anonymous) @ script.js?9.2:1
?js&station=1182&fw=9.2&ext:22 Uncaught ReferenceError: $ is not defined
    at ?js&station=1182&fw=9.2&ext:22
index.cgi?action=signals:20 Uncaught ReferenceError: $ is not defined
    at index.cgi?action=signals:20


It looks as though jquery doesn't get loaded early enough. $ does end up being defined. I've tried clearing the cache etc, but it doesn't seem to help.

FIrefox (87) works as expected.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Newish station, gain level don't seem to work *solved* ic mixup xztraz 9 19,556 2018-08-12, 17:30
Last Post: mwaters



Users browsing this thread: 1 Guest(s)