Station Isn't Recognized. Not on List. ETC
#81
Photo 
(2019-06-26, 03:24)bwreed Wrote: User Name: BWREED
Station Number: 2515
Region... North America

User ID: 1939.  All station info is correct.  Anony = N.  Station does show on LightningMaps.org but not on Blitzortung.  Station details on LightningMaps does not show station as active though it is recording strikes and sending the good ones.  TIA

Brad

I can find you as a station operator on Lightninmaps, as 2526/19*39 ..but cannot find you as a station.  I also cannot receive any signals from 2515 on the Sferics.,US signals page... which means 2515 does not exist on the BLITZORTUNG station database...  examine this:
On your Blitzortung station operator's page, station setup, make sure you've entered the correct  device ID... check against your controller GUI status page:

[Image: 25151.jpg]


[Image: 25152.jpg]
 


IF the DEVICE IDs match,(no dashes) and"N" is entered,do nothing..this is an issue for EGON.
If it doesn't match your operator's page (no dashes)
then that's probably the reason, --The server isn't recognizing you.
(gui will show dashes ,Station Config page no dashes)
IF That's the case, you need to delete the improper station...

Scroll down a bit... check delete and save
[Image: 25153.jpg]

Then scroll back to the top, and register a new station  device, and save... you'll probably get  a new station number, also...

[Image: 25154.jpg]



The ONLY Wyoming station I can find listed is  2526, Cheyenne.
Mike

Stations: 689, 791, 1439
Reply
#82
(2019-06-26, 15:47)cutty Wrote:
(2019-06-26, 03:24)bwreed Wrote: User Name: BWREED
Station Number: 2515
Region... North America

User ID: 1939.  All station info is correct.  Anony = N.  Station does show on LightningMaps.org but not on Blitzortung.  Station details on LightningMaps does not show station as active though it is recording strikes and sending the good ones.  TIA

Brad

I can find you as a station operator on Lightninmaps, as 2526/19*39 ..but cannot find you as a station.  I also cannot receive any signals from 2515 on the Sferics.,US signals page... which means 2515 does not exist on the BLITZORTUNG station database...  examine this:
On your Blitzortung station operator's page, station setup, make sure you've entered the correct  device ID... check against your controller GUI status page:

[Image: 25151.jpg]


[Image: 25152.jpg]
 


IF the DEVICE IDs match,(no dashes) and"N" is entered,do nothing..this is an issue for EGON.
If it doesn't match your operator's page (no dashes)
then that's probably the reason, --The server isn't recognizing you.
(gui will show dashes ,Station Config page no dashes)
IF That's the case, you need to delete the improper station...

Scroll down a bit... check delete and save
[Image: 25153.jpg]

Then scroll back to the top, and register a new station  device, and save... you'll probably get  a new station number, also...

[Image: 25154.jpg]



The ONLY Wyoming station I can find listed is  2526, Cheyenne.
Mike

Thanks Mike.  The Device and Processor IDs MATCH.  When I login on LightningMaps and pull up my station info it displays:

Here you can find statistics of the TOA lightning detection station Hulett.
  • Id: 2515
  • Firmware: 0.0
  • Controller: 19.5
  • Amplifier: H1 / E1
  • Antenna 1: Loop, diameter=707mm, windings=4
  • Antenna 4: Electric field, length=50mm
  • Comment: Testing
General statistics of the last hour
  • Station active: no
  • Last active: 12.6 minutes ago
  • Last update: 12.6 minutes ago
  • Last detected stroke: None
  • Last signal: -
So they think the station exists and the info is correct.  However, the station does not list on LightningMaps nor on BO.  My guess is it's an EGON problem to solve.  Do I need to do anything to make him aware???

Thanks again for your help.

Brad
Reply
#83
Brad...
Check your email for update..
Mike

Stations: 689, 791, 1439
Reply
#84
I am sorry, but I am not receiving any signals from Station 2015 on the server for Region 3. As long as no signals have been received, the station will not be displayed either as active nor as inactive.

I would connect the station for testing to another network, perhaps the UDP package on port 8307 does not come through.

/Egon
Stations: 753, 762, 1403
Reply
#85
(2019-06-27, 16:23)Egon Wrote: I am sorry, but I am not receiving any signals from Station 2015 on the server for Region 3. As long as no signals have been received, the station will not be displayed either as active nor as inactive.

I would connect the station for testing to another network, perhaps the UDP package on port 8307 does not come through.

/Egon

Don't know if it is a typo but the station is 2515 not 2015.  Brad
Reply
#86
user name = stevecollier
station number = 2302
region = North America

station continually flips as active between old location "Rockaway" and current location "Oakland." Same signals shown on both station statistics page. Station shows up on blitzortung.org but not lightningmaps.org.
Reply
#87
User Name: photinos
Station Number: 2556.
Region: North America

Forum operator status not upgraded.
Station 2556
Reply
#88
(2019-07-14, 17:23)photinos Wrote: User Name: photinos
Station Number: 2556.
Region: North America

Forum operator status not upgraded.

Upgraded

Stations: 689, 791, 1439
Reply
#89
user name = geofabryka
station number = 2557
region = Europe

Thank you
Reply
#90
Username:  vedrin
Station id: 2497
Region: Europe

Thanks!
Station: 2497
Reply
#91
User Name: brinkg
Station Number: 2563 and 2583 (2583 Just appeared a over the weekend)
Region: Server - Hungary
Country is South Africa

Station was only showing up on Vector Map, not anymore
Station does not show up in station List.

After Reboot, System blue shows Station 0 on landing page

Regards

Brink
Reply
#92
User Name for Forum: dgoeldi
Station Number: 2597
Region 3

Forum operator status not upgraded
Reply
#93
I have inserted a search funktion on the vector map. If you dont find your station on the map, try

http://map.blitzortung.org
-> Extended user interface
-> enter the station number

   

You will also get a reason, if the station is not on the map.

The station list of blitzortung.org still has some minor bugs concerning the assignment of regions that I will fix next.

/Egon
Stations: 753, 762, 1403
Reply
#94
(2019-07-23, 16:09)vedrin Wrote: Username:  vedrin
Station id: 2497
Region: Europe

Thanks!

I would be grateful if my group membership could be upgraded from "Registered forum member" to "Participant". Thanks!
Station: 2497
Reply
#95
User Name for Forum: cowdoclance
Station Number: 2595
Region: North America

Forum operator status not upgraded
Reply
#96
User: 1857
User name: Szutek
Station: Jelenia Góra/Poland
Operator status not updated.

Thank You.
Stations:
Reply
#97
STATION NOT LISTED

USER: 2044
STATION NUMBER : 2644
EUROPE / GREECE

LISTED NOW.. DISCARD THIS MSG
Stations: 1300, 1319, 1326, 1425, 1572, 1575, 1868, 2341
Reply
#98
User: 1878
User name: ustlab
Station: 2630

Not listed on lightningmaps.org
Operator status not updated.
Stations:2630
Reply
#99
user = 1896
user name = old_dutch
station number = 2588
region = Asia Japan 

no statistics while clicking station number link and missing region : Oceania
Regards,
Jack

Station: 2588
Reply
The statistics on Lightningmaps.org currently only include stations that send data to Europe, Oceania or North America. I also entered Station 2588 for Oceania, but the statistics still do not seem to work. Please ask Tobias for help.

/Egon
Stations: 753, 762, 1403
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Station List not showing any United Kingdom stations dgoadby 2 1,676 2019-04-15, 16:35
Last Post: dgoadby
  Removing Station 723 from list Ian.Cooke 5 11,149 2015-02-03, 20:39
Last Post: Toxic



Users browsing this thread: 3 Guest(s)