Live images on own websites
#11
(2020-07-20, 09:23)rf-leo Wrote: Hi,

I've a little problem.
Have anything changed for the variable "MapStyle 0-3"?
I can't see any differences between the values at the start of the request.
It comes always up with 'MapStyle=0'.
I've cleared the cache in different brouwsers everytime for the request!
I don' have any idea what's going wrong ...



Greetings
Rainer

I have also noticed the same behavior for a few days now. Seems to have impacted other parameters including detector links.  Tried different devices/browsers clearing cache etc.   Looks like something on the back end has changed.
Station 2487 
Regina, Sk. Canada
http://nwrweather.com/
Reply


Messages In This Thread
Live images on own websites - by Egon - 2019-11-24, 12:59
RE: Live images on own websites - by brzanek - 2019-12-17, 20:08
RE: Live images on own websites - by Egon - 2019-12-17, 20:47
Live images on own websites - by Phoenix-Blue - 2019-12-25, 19:40
RE: Live images on own websites - by cutty - 2019-12-26, 07:12
RE: Live images on own websites - by Egon - 2020-02-20, 08:26
RE: Live images on own websites - by rf-leo - 2020-06-22, 11:15
RE: Live images on own websites - by rf-leo - 2020-07-20, 09:23
RE: Live images on own websites - by Sleepypup - 2020-07-20, 22:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Live images on own websites Egon 0 2,079 2019-11-24, 12:59
Last Post: Egon
  http://www.lightningmaps.org/Images/ removed? HamelGre 3 9,570 2017-08-12, 20:34
Last Post: HamelGre



Users browsing this thread: 1 Guest(s)