cannot log in
#1
I have had a station for a few years as user: opadavis. Today I cannot sign in. I have requested a new password but this does not work. I have had to generate another name and email address in order for me to ask for help.

My day started with getting a new modem that has not yet assigned an IP address to the lightning reciever. I was able to find it (http://192.168.0.219) for the older Cisco DPC3848V, but cannot find it in the new Hitron 2250.

Please help.
Stations: 1930
Reply
#2
What can you not log into? Your controller interface or a web site?
Regards,
Mike W.
Stations: 1977, 2294
Reply
#3
(2019-09-15, 04:46)mwaters Wrote: What can you not log into? Your controller interface or a web site?

If I were to sign out of "opadavis2", I would not be able to sign in under my original user name "opadavis". When I ask for a new temporary pass code, I am told that code is not valid.

As for not being able to monitor and change settings on the interface, I will again go through the initial steps as stated in the Assembly Instructions for Blue.

This could be related: I just looked at Lightning Maps.org and it shows my station sending signals all night and being active. My station was off all night.

Peter
Stations: 1930
Reply
#4
Maybe the problem is that you have two user names. Although I have two stations, I have only ever had one user name and password.

As for your idle station showing strokes, that is a known bug. Those strokes are from someone else's station.
Regards,
Mike W.
Stations: 1977, 2294
Reply
#5
(2019-09-15, 19:24)mwaters Wrote: Maybe the problem is that you have two user names. Although I have two stations, I have only ever had one user name and password.

As for your idle station showing strokes, that is a known bug. Those strokes are from someone else's station.

Thanks Mike,
I have had only one user name for the past 2 years, until last night, when I had to create another one in order to get access to the forum to ask for help.
Peter
Stations: 1930
Reply
#6
(2019-09-15, 20:27)opadavis2 Wrote:
(2019-09-15, 19:24)mwaters Wrote: Maybe the problem is that you have two user names. Although I have two stations, I have only ever had one user name and password.

As for your idle station showing strokes, that is a known bug. Those strokes are from someone else's station.

Thanks Mike,
I have had only one user name for the past 2 years, until last night, when I had to create another one in order to get access to the forum to ask for help.
Peter
Pete, I also could not reset your password for opadavis, for some reason.
I merged the opadavis user to opadavis2, so please continue with the new id, opadavis2.
...all your posts, etc should now be in new forum user opadavis2

Strange...

Mike

Stations: 689, 791, 1439
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)