Network communication error
#1
Hi! Recently I have a problem with my station 2494. I have been hearing an error buzzer for two days at night. I'm trying to catch the logs. but i noticed i have network problems. the network LED is flashing from time to time. The log looks like this.

EVENT: Network communication error
2021-05-04 16:57:55 7982.5 | HTTP-Request: free state 0x200133b0, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:57:56 7983.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1
2021-05-04 16:58:00 7987.4 | HTTP-Request: Malloc state 0x20013258, 0x200135e8 (2111), 0x20013278 (21), 0x20013298 (44) | pcb 0x2001051c
2021-05-04 16:58:03 7990.5 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x0 (240)
2021-05-04 16:58:03 7990.5 | REMOTE-CONFIG: Done with 0 updates and 0 errors
2021-05-04 16:58:03 7990.5 | REMOTE-CONFIG: Too much errors!
2021-05-04 16:58:03 7990.5 | HTTP-Request: free state 0x20013258, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:58:04 7991.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 0
2021-05-04 16:58:05 7992.3 | HTTP-Request: Malloc state 0x20013258, 0x200135e8 (2088), 0x20013278 (23), 0x20013298 (44) | pcb 0x2000ff58
2021-05-04 16:58:05 7992.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x0 (720)
2021-05-04 16:58:05 7992.4 | REMOTE-CONFIG: error: NO 200 OK
2021-05-04 16:58:05 7992.4 | HTTP-Request: free state 0x20013258, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:58:06 7993.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1
2021-05-04 16:58:10 7997.3 | HTTP-Request: Malloc state 0x20013258, 0x200135e8 (2111), 0x20013278 (21), 0x20013298 (44) | pcb 0x2001051c
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x0 (745)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (1441)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (2185)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (2881)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (3625)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (4321)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (5065)
2021-05-04 16:58:10 7997.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (5761)
2021-05-04 16:58:10 7997.5 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (6505)
2021-05-04 16:58:10 7997.5 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (7201)
2021-05-04 16:58:10 7997.5 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x200135e8 (7734)
2021-05-04 16:58:10 7997.5 | REMOTE-CONFIG: error: NO 200 OK
2021-05-04 16:58:10 7997.5 | HTTP-Request: free state 0x20013258, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:58:11 7998.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 0
2021-05-04 16:58:15 8002.3 | HTTP-Request: Malloc state 0x200131c8, 0x200135e8 (2088), 0x200131e8 (23), 0x20013208 (44) | pcb 0x2000fc24
2021-05-04 16:58:15 8002.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x0 (720)
2021-05-04 16:58:15 8002.4 | REMOTE-CONFIG: error: NO 200 OK
2021-05-04 16:58:15 8002.4 | HTTP-Request: free state 0x200131c8, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:58:16 8003.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1
2021-05-04 16:58:20 8007.3 | HTTP-Request: Malloc state 0x20013258, 0x200135e8 (2112), 0x20013278 (21), 0x20013298 (44) | pcb 0x2000fd6c6.9 | HTTP-Request: Connection error (-13)
2021-05-04 16:55:49 7856.9 | HTTP-Request: free state 0x200131c8, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:55:50 7857.5 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1
2021-05-04 16:55:50 7857.6 |
2021-05-04 16:58:25 8012.4 | HTTP-Request: realloc RecvData 0x0 (720)
2021-05-04 16:58:25 8012.4 | REMOTE-CONFIG: error: NO 200 OK
2021-05-04 16:58:25 8012.4 | HTTP-Request: free state 0x20013258, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:58:26 8013.3 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1
2021-05-04 16:58:30 8017.3 | HTTP-Request: Malloc state 0x20013258, 0x200135e8 (2111), 0x20013278 (21), 0x20013298 (44) | pcb 0x2000ff586.9 | HTTP-Request: Connection error (-13)
2021-05-04 16:55:49 7856.9 | HTTP-Request: free state 0x200131c8, 0x0, 0x0, 0x0
2021-05-04 16:55:50 7857.5 | REMOTE-CONFIG: Server switched to 1


Has anyone encountered a similar problem?
#2
(Yesterday, 17:09)Wilku Wrote: Hi! Recently I have a problem with my station 2494. I have been hearing an error buzzer for two days at night. I'm trying to catch the logs. but i noticed i have network problems. the network LED is flashing from time to time. The log looks like this.


Has anyone encountered a similar problem?
See this thread Dodgy  https://forum.blitzortung.org/showthread.php?tid=3438




Users browsing this thread: 1 Guest(s)